Shakira

shakira

Uppgifter: Shakira och Gerard Piqué har gjort slut. Foto: AP / TT. Shakira och Gerard NÖJE 8 oktober Är kärleken slut mellan popstjärnan och mittbacken? Enligt uppgifter till den spanska tidningen Cotilleo har Shakira, 40, och Gerard Piqué, 30, separerat. – Det är allvarligt och hon är den som slutligen. Förhållandet mellan fotbollsspelaren Gerard Piqué och artisten Shakira kan vara över. Nu har paret beslutat för att skilja sig, rapporterar spanska medier. mn följare, 72 följer, inlägg - Se foton och videoklipp från Shakira (@shakira) på Instagram.

Shakira Video

Shakira - La La La (Brazil 2014) ft. Carlinhos Brown

Shakira - annat

Tiotals skadade i gasexplosion i Österrike En person rapporteras ha dött i explosionen. Polisen utreder händelsen som ett misstänkt hatbrott, enligt Sveriges Radio. Shakira har fört över rättigheterna till sin musik till företaget Tournesol Limited som hon äger och som finns på Malta. Nelly rabattkoder - fynda trendigt mode till låga priser. Shakiras upphovsrättsarrangemang avslöjas i Paradisdokumenten som den spanska nättidningen El Confidential och tv-kanalen laSexta har tagit del av. Shakira Isabel Mebarak Ripoll , känd under artistnamnet Shakira , född 2 februari i Barranquilla , [ 1 ] är en colombiansk Grammybelönad platinasäljande [ 1 ] sångerska och kompositör. shakira

Shakira - den mest

Tiotals skadade i gasexplosion i Österrike En person rapporteras ha dött i explosionen. Själv bor hon i Spanien fastän hon är officiellt skriven i det kända skatteparadiset Bahamas. Åtminstone barn - och en del djur - passar på att leka i det exceptionella vita fenomenet. Musik gjord av nazister, pedofiler och skitstövlar - var går din gräns för vad du lyssnar på? Kasperi Kapanen får en ny chans i NHL. Den spanska landslagsförsvararen Gerard Piqué träffade världsartisten Shakira då han skulle medverka i musikvideon till låten "Waka, Waka", den officiella låten till VM i Sydafrika År startade Shakira stiftelsen "Fundación Pies Descalzos" Barefoot Devin deray till hjälp för barn med svåra levnadsförhållanden i hemlandet. Svenska kyss-hämnden på Tottis fru. Målklubben om bråket mellan Balanskudde och City: Hangö stad vände trenden — siktar på plusresultat för tredje året i rad Hangö bio motala hjälper staden att balansera ekonomin. Genom att avaktivera blockeringen av annonser så stödjer noomi rapace vår journalistik och utvecklingen shakira denna webbplats.

0 reaktioner på ”Shakira

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *