Tandläkare helsingborg

tandläkare helsingborg

​Vi finns på Drottninggatan 62 i Helsingborg. S:t Jörgen-Tandläkarna består av två team, team Bladh Nilsson, med tandläkare Caroline samt team Sjödin Olofsson med tandläkare Monica. Totalt är vi 7 stycken medarbetare som tillsammans arbetar för att du ska känna dig bekväm och trygg med din tandvård. Vi jobbar med. Tandläkare - tandläkare, akuttandvård, frisktandvård, tandreglering, tandvård, akuttandläkare, kirurgi, tandhygienist, barntandvård - företag, adresser, telefonnummer. Välkommen som patient. Allmän tandvård, estetisk tandvård eller akuta problem? Vi hjälper dig att hålla dina tänder friska och fina! Hos oss får du bästa tänkbara tandvård i moderna lokaler i Norra Hamnen i centrala Helsingborg.

Tandläkare helsingborg - det

Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies. Vi som jobbar här. Boka en tid för konsultation Gå till formulären och fyll i dina kontaktdata och vi vill återkomma till dig med tider. Vi ger dig ett strålande leende! Här tjänstgör specialister i ortodonti samt ortodontiassistenter och tandsköterskor med specialkunskaper inom området.

Tandläkare helsingborg - takt

Våra behandlingar Vi utför alla allmänt förekommande tandvårdsbehandlingar, såväl enkla som mer omfattande. Många patienter efterfrågar idag ett perfekt vitt leende! Baldetorp Tandvård är en modern tandklinik anpassad för kunder i alla åldrar. Vi bedriver en modern och individuell tandvård med allt från mindre behandlingar som årliga undersökningar till mer omfattande ingrepp som implantatbehandlingar. Vi på Tågaborgstandläkarna erbjuder tandvård i en lugn och mysig miljö för hela familjen. Tidbokning Nu kan du logga in med BankID för att boka nya tider, omboka och se redan bokade tider. tandläkare helsingborg Kontakta oss Telefon 73 Välkommen in dollarkurs diagram vår hemsida så får du veta mer om oss. Vi som jobbar här. Adress Järnvägsgatan 10, plan 3, 78 Netflix film. Du är alltid trygg med företag du blir omhändertagen av tandläkare helsingborg tandvårdspersonal när du bokar tid hos ristar. Ett fel inträffade, uppdatera sidan och försök igen.

0 reaktioner på ”Tandläkare helsingborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *