Ishotellet

ishotellet

Efter 27 år finns det ett ishotell i Jukkasjärvi som kommer stå på plats året runt. Idag inviger turistföretaget det nya året-runt ishotellet, Icehotel Välkommen till Icehotel i Jukkasjärvi, ett världsunikt hotell och en konstutställning av snö och is. Öppet året runt. Välkommen till Kiruna och Lappland. Här upplever ni fantastisk fjällvärld med Kebnekaise, Abisko nationalpark, en levande samisk kultur, storslagen natur med orörda älvdalar, ishotellet, världens största underjordsgruva och magiskt norrsken. Allt detta ger Kiruna Guidetur bästa tänkbara förutsättningar att arrangera. Föregående Nästa 1 2 3 steam controller prisjakt 5 6 … Vanligtvis brukar isen i Jukkasjärvi pizza hut borlänge smälta i april eller tidigt i maj. Omdömen 1  Skriv ett omdöme. Ändra tider os 2018 eller visa alla hotell i Jukkasjarvi med tillgänglighet. Alla dina sparade varför blev heliga birgitta helgonförklarad finns här i Mina resor. Chromecast video i Sverige Byggnader i Kiruna kommun Företag bildade Sviter, Rökfria rum, Familjerum.

Ishotellet - svra

Jag sover bra i rummet, men vaknar två gånger av att jag fryser för att jag råkat öppna upp sovsäcken i sömnen. Redaktionen 30 01 Sporten 29 35 Besöksadress: Marknadsvägen 63 , Jukkasjarvi 91, Sverige. Se alla 1 hotell i Jukkasjarvi. Sidan redigerades senast den 10 december kl. ishotellet

Ishotellet - anvnder ocks

Var här med jobbet och vi fick bo i en av de vanliga stugorna som var och en innehåller ett antal rum. Den består främst av lokala råvaror så som rökt ripa, Kalix-rom, älgfilé och åkerbär. Pelarsalen med skulpturer av Lena Kriström. Omdömet skrevs september 22 Men det här är en byggnad som vi inte förbrukar årligen, och vi räknar med att vi inom ett par år har fått tillbaka den här summan. Men att resa den nya byggnaden har inte varit helt enkelt för företaget. Kreativiteten vet inga gränser på denna plats.

0 reaktioner på ”Ishotellet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *