Veteranpoolen växjö

veteranpoolen växjö

Vi på FemtioFemPlus i Växjö erbjuder alla typer av hushållsnära tjänster så som städning, tvättning, fönsterputsning och trädgårdsarbete. Dessutom har vi duktiga hantverkare i vår seniorpool som kan hjälpa dig med målning, tapetsering och finsnickeri. Vi erbjuder även företag tjänster så som kontorsstädning och. 33 Veteranpoolen - din hjälp i hemmet och på företaget. Välkommen till Veteranpoolen! Vi är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Våra erfarna veteraner servar årligen tiotusentals kunder över hela landet med de flesta ROT- och RUT-tjänster. Veteranpoolen erbjuder städning, snickeri, målning. Hos Veteranpoolen finner du personal med lång erfarenhet till bra priser! Vi hjälper er med hushållsnära tjänster och med tjänster till företaget.

Veteranpoolen växjö Video

Reklamfilm med Felix Herngren Melleruds eller 13 år kille  ditt lokala kontor, kontaktuppgifter hittar du här. Du faktureras hälften av detta, dvs. Kontakta ditt lokala kontor för att få korrekt prisuppgift. Fredrik Polback har en bakgrund som journalist, lärare och copywriter. Psykopat sker mot faktura 10 dagar netto.

Veteranpoolen växjö - har

Visa Veteranpoolen Växjö på kartan. Kontakta ditt lokala kontor och beställ en autogiro-blankett. Läs mer om skattereduktionen här. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies. Fyll i intresseformuläret här till höger så kontaktar vi dig med ett förslag. Vi söker fler pigga och glada seniorer som vill göra vardagen trevligare för våra kunder. Vi på FemtioFemPlus i Växjö  erbjuder alla typer av hushållsnära tjänster så som städning, tvättning, fönsterputsning och trädgårdsarbete. veteranpoolen växjö

0 reaktioner på ”Veteranpoolen växjö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *