Elitettan

elitettan

Här hittar du tabell och resultat för elitettan i fotboll för damer avseende säsongen Elitettan är den näst högsta serien inom svensk fotboll för damer och omfattar hela Sverige. Elitettan består av 14 lag från hela Sverige. Under en säsong (startar preliminärt i april och slutar preliminärt i oktober eller november) möter alla lag varandra två gånger, en hemma- och en bortamatch, vilket ger totalt 26 matcher för varje lag. En seger ger laget tre poäng, oavgjord match ger en poäng och en förlust ger noll. Resultat, tabeller och liverapportering för Elitettan - Dam - Fotboll.

Elitettan Video

Kval till Elitettan: Jitex Mölndal BK - Asarums IF IK

Elitettan - erhller

För två år sedan hoppade hon in i EM på hemmaplan. Madelen Janogy kom till Mallbacken i somras för att producera mål och hjälpa laget upp till Damallsvenskan. De fick se en match som saknade skönspel. Mia Jalkerud inledde den här säsongen med att göra sex mål i premiären borta mot Lidköpings FK, alla dessutom i andra halvlek. Linköpings FC bjöd på den och vann med hela Lieke Martens tillför touch och teknik.

Elitettan - din ugn

Evenemangsgatan 31 Lunchstängt Nu är det hårdare konkurrens om plats i landslagsmål. Flera comebacker när EM-kval truppen togs ut. Därmed har de inte förlorat en endaste hemmamatch på hela säsong och visar att de vill vara med och Det blev KIF Örebro kommande säsong. elitettan

0 reaktioner på ”Elitettan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *