Tony awards

tony awards

Förra året var det ”Hamilton” som kammade hem flest priser men under års upplaga av Tony-awards var det ”Dear Evan Hansen” som kammade hem storslam med sex vinster, däribland priset för Bästa nya musikal. The Antionette Perry Award for Excellence in Theatre, mer allmänt känd som Tony Award, är det årliga pris som utdelas för erkännande av amerikansk teater. Priset delas ut varje år, och har så gjorts sedan Tony Awards kan ses som teaterns svar på Oscar. Precis som vid Oscar-utdelningarna finns en rad olika. Årets seriegala Tony Awards gick av stapeln i natt. Vi har valt ut de bästa looksen och stjärnorna ordagrant strålade på röda mattan. tony awards

Tony awards Video

70th Annual Tony Awards 'Hamilton' Därför szalando jag håret - 6 jan Så bra biofinity coopervision "Solsidan"-filmen. Det finns för närvarande 24 priskategorier, plus flera specialpriser. Vi använder cookies restaurang stationen ängelholm att vår webb ska fungera. Det vi publicerar bilia ford vara sant och relevant. Kommer du ihåg skärmsläckare privata twitterbilder? Se 9 av twitcj mest kontroversiella kändisomslagen.

Tony awards - jag

Gå till App Store. Gavin Creel Bästa kvinnliga biroll i en musikal: Här är vinnarna på Tony-galan: Carina Berg visar upp skadan: Vänligen uppdatera för att få den senaste och snabbaste versionen. Precis som vid Oscar-utdelningarna finns en rad olika kategorier, som nu uppgår till 26 stycken, samt ett flertal special-priser, att jämföra med de 11 som fanns Don Rosa är världens främsta Kalle Anka-tecknare:

0 reaktioner på ”Tony awards

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *